Sadržaj ove stranice zahteva noviju verziju programa Adobe Flash Player.

Preuzmi Adobe Flash Player

«Nazad

Fasadni materijali

TERMODOM - stiropor

TERMODOM - gradjevinski lepak

Tiplovi

Izgled fasade

Izgled fasade

Stirodur

FASADNI MATERIJALI

STIROPOR-Ekspandirana ploca koristi se u gradjevinarstvu za toplotnu izolaciju krovova I zidova. Standardne debljine od 1 cm do 10 cm.Gustine od 10 do 30 kg/m3.Dimenzije od 50x100 cm do 100x300 cm.

DELTADUR-Ekstrudirana izolaciona ploca koristi se u gradjevinarstvu za izolaciju podova,ravnih krovova,izradu fasada Standardne debljine od 2 cm do 6 cm.Gustine od 33 kg/m3.Dimenzije 60x125 cm.

STIRODUR-Ekstrudirana izolaciona ploca koristi se u gradjevinarstvu za izolaciju podnih,zidnih,medjuspratnih povrsina Standardne debljine od 2 cm do 12 cm.Gustine od 28 do 31 kg/m3.Dimenzije 60x125 cm.

STIROPOR BLOK-Jednostavan "lego sistem" od stiropoora,koji se ispunjava armiranim betonom. Brza I veoma laka izgradnja objekta.Dimenzije 25x25x100 cm.Tezine 750 g/kom.

MEDJUSPRATNA KONSTRUKCIJA OD STIROPORA-Punioci od stiropora cine medjuspratnu konstrukciju veoma lakom. Konstrukcija iznad podruma,pasaza,konstrukcija ispod krovova,svakako u medjuspratnim ravnima.

PERLE OD STIROPORA

PLASTICNI TIPLOVI-Tiplovi od polipropilena sluze za pricvrscivanje izolacionih ploca od (stiropora,deltadura,stirodura) ili kamene vune,za betonsku podlogu ili od opeke.

STAKLENA TKANINA-Plasticna mrezica koristi se kao armirani deo za termofasade I izolaciju objekta. Gustine od 140 do 160 g/m2.Pakovanje 50 m2.

GRADJEVINSKI LEPAK-Koristi se za lepljenje izolacionih ploca (stiropora,deltadura,stirodura), keramickih plocica I staklene mrezice za fasade.Pakovanje 25 I 30 kg.

BAVALIT(beli)-Praskasta smesa lako obradiva u vise granulacija.koristi se kao zavrsni sloj u sistemu termofasade, Koristi se kao zavrsni sloj u sistemu termofasade.Pakovanje od 25 I 30 kg.

BAVALIT(u boji)-Praskasta smesa lako obradiva u vise granulacija I boja. Pakovanje od 25 I 30 kg.

AKRILNI BAVALITI-Plemeniti malter izradjen od akrilnih veziva u vise granulacija I boja. Pakovanje od 30 kg.

GLET MASA(spolja)-Masa namenjena za glatke spoljnje povrsine.Pakovanje od 20 kg.

GLET MASA(unutra)-Masa namenjena za izravnjavanje unutrasnjih zidnih povrsina.Pakovanje od 5 I 20 kg.

POCETNI PROFIL-Zastitni aluminijumski profil.Koristi se kao donja osnova za postavku izolacionih ploca kod izrade termofasada.Sirine od 3 do 8 cm.Duzine 2 I 2,5 m.

PLASTICNA LAJSNA SA MREZICOM-Lajsna koristi se za zastitu uglova,vrata, na mestima gde moze doci do ostecenja.Dimenzije 20x20mm.Duzine 2,5m.

POLUDISPERZIJA-Poludisperzivna boja namenjena za bojenje unutrasnjih povrsina. Pakovanje od 25 kg.

EMULZIJA-Podloga koja se upotrebljava za impregnaciju zidnih povrsina pre nanosenja specijalnih oplemenjinih maltera I drugih slicnih proizvoda.Pakovanje od 1 I 5 l.

LAJSNE OD STIROPORA(unutrasnje)-Ukrasne stiropor lajsne ce I najjednostavniju unutrasnju prostoriju uciniti carobnom I zanimljivom.

LAJSNE OD STIROPORA(spoljasnje)-Peskirane ukrasne lajsne od stiropora za spoljne zidne povrsine.

ELEMENTI OD STIROPORA-Ukrasni elementi od polistirola sa velikim izborom motiva I dimenzija.

AKRILNI LEPAK-Jednokomponentna plasticno-elasticna masa sluzi za lepljenje elemenata I lajsni od stiropora.

HAGEPLAST-

TONERI-